Spreker & Trainer Arjen Banach

De onderwerpen waar ik over spreek en train hebben veelal te maken met organisatiecultuur, veranderingen in organisaties en leiderschap. Hiermee sta ik wekelijks op het podium bij organisaties door heel Nederland.

Spreker met interactie en humor, gericht op het inspireren en activeren van het publiek voor een blijvende indruk

Met mijn podiumervaring van 8 jaar presenteren weet ik goed hoe ik het publiek kan boeien. Het grootste plezier voor mij zit in een boodschap zo te brengen dat deze inspireert en amuseert. Het is mijn missie om het publiek te raken en activeren. Een lezing zonder resultaat is zonde, door humor en interactie blijft de boodschap echt hangen. 

Lezing: Inspirerend Leiderschap

In hoeverre je organisatie effectief en productief is wordt in bepaalt door het aantal leiders in de organisatie. Leiderschap maakt van iedereen een leider en zorgt dat je resultaten beter en sneller worden behaald.

Lezing: Cultuurcreatie

Cultuur is de collectieve mindset en het gedrag van de organisatie, ook wel het gemiddelde van wat iedereen doet als niemand kijkt. Hoe creëer je de cultuur die zorgt voor gelukkige medewerkers en een succesvolle organisatie.

Lezing: Hoe krijg je ze mee?

De enige constante is verandering maar hoe zorg je dat je als organisatie iedereen meekrijgt. Verandermanagement is altijd actueel. Waar moet je op letten en waar zet je op in om iedereen aan boord te krijgen.

Lezing: Werkplezier!

Energie is de grootste voorspeller van succes, en heeft de grootste impact op het werkplezier. Hoe creëer je een cultuur waarin het bruist van de energie waardoor werkplezier een vanzelfsprekendheid wordt.

Lezing: Ongekend Creatief

Een verandere werkomgeving vraagt om oplossingen. De beste oplossingen komen door een creatief brein. Leer hoe je invloed hebt op je creatieve vermogens en dit kan gaan toepassen.

Organisatie-transformatie

Organsaties zijn constant onderhevig aan veranderingen. De uitdaging is om de hele organisatie mee te krijgen. Advies bij verandering die leidt tot positieve transformatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?