Spreker & Trainer Arjen Banach

De wereld verandert, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie? Durf te investeren in professionals en de organisatiecultuur!

De onderwerpen waar ik over spreek en train hebben veelal te maken met organisatiecultuur, veranderingen in organisaties en leiderschap. Hiermee sta ik wekelijks op het podium bij organisaties door heel Nederland. 

Bij een lezing is het cruciaal dat een boodschap blijft hangen voor resultaat, ik geloof in de kracht van inspireren en activeren van het publiek voor een blijvende indruk. Houd rekening met een flinke dosis energie, interactie en humor.

Lezing: Hoe krijg je ze mee?

De enige constante is verandering maar hoe zorg je dat je als organisatie iedereen meekrijgt. Verandermanagement is altijd actueel. Waar moet je op letten en waar zet je op in om iedereen aan boord te krijgen.

Lezing: Cultuurcreatie

Cultuur is de collectieve mindset en het gedrag van de organisatie, ook wel het gemiddelde van wat iedereen doet als niemand kijkt. Hoe creëer je de cultuur die zorgt voor gelukkige medewerkers en een succesvolle organisatie.

Lezing: Inspirerend Leiderschap

In hoeverre je organisatie effectief en productief is wordt in bepaalt door het aantal leiders in de organisatie. Leiderschap maakt van iedereen een leider en zorgt dat je resultaten beter en sneller worden behaald.

Lezing: Werkplezier!

Energie is de grootste voorspeller van succes, en heeft de grootste impact op het werkplezier. Hoe creëer je een cultuur waarin het bruist van de energie waardoor werkplezier een vanzelfsprekendheid wordt.

Lezing: Ongekend Creatief

Een verandere werkomgeving vraagt om oplossingen. De beste oplossingen komen door een creatief brein. Leer hoe je invloed hebt op je creatieve vermogens en dit kan gaan toepassen.

Organisatie-transformatie

Organisaties zijn constant onderhevig aan veranderingen. De uitdaging is om de hele organisatie mee te krijgen. Advies bij verandering die leidt tot positieve transformatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies Arjen Banach...

  • Voor een frisse blik op hoe verandering leidt tot winnende organisaties.
  • Voor een innovatieve kijk op hoe werk te organiseren en de rol van cultuur hierin.
  • Voor het doorbreken remmende factoren en durf om te experimenteren.
  • Voor een flinke dosis energie, humor en interactie.

Niet geschikt...

  1. Als professor met een verhaal dat wars staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen 
  2. Voor een analytisch hoorcollege managementfilosofie met powerpoint