Masterclass: 

Employee Experience

Voor leiders en HR die dé stap willen zitten richting een inspirerend werkgeverschap

Aanmelden >>

Cultuur bepaalt het succes

Meer dan ooit is aantrekkelijk werkgeverschap bepalend voor het succes van een organisatie. In turbulente tijden waarin organisaties gedwongen worden te innoveren zijn bevlogen medewerkers goud waard. De sleutel hiertoe is een cultuur die medewerkers inspireert hun beste werk te laten zien en ze in staat stelt om zelf met vernieuwing te komen. Hoe creëer je een omgeving die gaat van voortgang naar vooruitgang?

In de Masterclass, een 100 dagen programma, leer jij als leider of HR-professionals hoe je vernieuwing in jouw organisatie teweeg brengt door te werken aan de Employee Experience, een cultuur die zorgt voor bevlogen medewerkers en hun in staalt stelt te excelleren

Meer informatie >>

Leer van de cultuur van de beste werkgevers van Nederland

Ontdek de wetten van inspirerend werkgeverschap voor talent

Creëer de omgeving waarin vernieuwing dagelijks ontstaat

Masterclass in 5 (avond)sessies

#1: Het Speelveld

De eerste stap is het ontdekken hoe werk is georganiseerd in jouw organisatie, oftewel hoe ziet de organisatiecultuur er uit? Cultuur is namelijk - bedoeld of onbedoeld - overal aanwezig. Uit welke facetten bestaat cultuur, in hoeverre is het maakbaar en hoe beïnvloedt het de motivatie en energie bij jou en je collega’s.

#2: De Regisseur

Om een positieve verandering te kunnen bewerkstelligen binnen jouw organisatie heeft iedere collega een verantwoordelijkheid. Maar, iedereen kan de initiator zijn van vernieuwing. De wetten van persoonlijk leiderschap geven inzicht in hoe meer grip te krijgen om cultuur en hoe je de regie kan nemen ten aanzien van verandering.

#3: De Ontdekking

Als je weet hoe cultuur werkt en inzicht hebt in hoe iedereen vernieuwing kan bewerkstelligen is het tijd om de eerste stappen te zetten in het creëren van een betere werkbeleving. Niet door met een voorgekauwd programma de organisatie in te slingeren maar door te ontdekken waar de uitdagingen liggen in jouw organisatie op zoek te gaan naar achterliggende oorzaken.

#4: De Expeditie

Er bestaat geen gouden formule mm van voortgang tot vooruitgang te komen in een constant veranderende werkomgeving. Resultaat ontstaat door experimenteren. Door zoveel mogelijk te doen en te monitoren wat werkt en successen te delen. Doen is namelijk de beste manier van denken.

#5: De Overwinning

Veranderingen slagen pas als gedrag mee verandert. Het is dus zaak om te zorgen dat we in jouw werkomgeving een duurzame gedragsverandering teweeg brengen. Uiteindelijk zorg je hiervoor door niet alleen veranderingen positief te stimuleren bij collega's maar vooral ook door belemmeringen weg te nemen. Zo ontstaat een blijvende verandering van de cultuur.

Masterclass: De Spelregels

Wat het gaat opleveren…

Als doen de beste manier is van denken en antwoorden komen door in beweging te zijn dan is dat wat we gaan creëren, beweging. In de sessies word je geïnspireerd over hoe anders kan en vervolgens uitgedaagd om dit ook echt in de praktijk te gaan brengen. De uitkomst is een eigen methode, speciaal voor jouw team of organisatie, die is ontstaan uit experimenteren om een cultuur te realiseren die medewerkers boeit en bindt.

De Cultuur van de Masterclass...

Als we streven naar een inspirerende en energieke organisatiecultuur dat is de Masterclass ook energiek. Verwacht geen rustig hoorcollege waarin je lekker onderuitgezakt in je stoel kan blijven zitten. Hoe hoger de energie hoe meer ontvankelijk je bent voor inspiratie en hoe eerder je geneigd bent er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

  • Voor wie: Leidinggevenden, management en HR (en professionals die EX willen verbeteren)
  • Waar: Groningen Airport Eelde
  • Wanneer: 5 data in september, oktober & november
  • Investering: 1750,- ex btw, inclusief materialen, coaching, mastermind

Aanmelden >>

Irene Mulder - Rotterdamse Zorg

Wat een inspirerende verhalen!  Supergoede en toch simpele voorbeelden om 'de organisatie beter te maken'. Allemaal methodes die ik ook weer kan gebruiken bij in mijn werk. Eigenlijk weet je het wel, maar als iemand het dan op zo'n leuke manier vertelt, word je toch weer wakker geschud.

André Duijkers - Remind

De sessies die Arjen begeleid zijn een mooie en inspirerende manier om op een constructieve manier aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling én die van het team waarin je samenwerkt. Door de sessies hebben elkaar weer veel beter leren kennen. Een aanrader voor iedere organisatie!

Jan Buitendijk - AstraZeneca

Arjen Banach weet energie, dynamiek en content op een pakkende manier te verbinden. Tijdens zijn sessies zet zijn energiek attitude je aan tot een grote glimlach, tot een actieve houding om gelijk aan de slag te gaan met de materie en bovenal tot nadenken. Met veel plezier en interesse!

Wil je je aanmelden of ben je benieuwd of de Masterclass iets is voor jou en/of je collega's?

Stuur een bericht, laat je gegevens daarin achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om samen met jou te kijken of er een goede match is tussen de Masterclass en jouw organisatie.


[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Te weinig resultaat? Geld terug!

De Masterclass is gebasseerd op wetenschappelijke studies en vele best-practices uit het nationale en internationale werkveld op het gebied van Employee Experience en Innovatie. Het doel is om beweging te creëren in jouw organisatie die leidt tot duurzame vernieuwing. Het is altijd mogelijk dat ondanks de investering resultaten achterblijven. In dat geval, omdat we geloven in de methodiek, geld terug!