Remote Leiderschap

Inspiratie, webinars & lezingen rondom:

Effectief leidinggeven én werken op afstand

Mogelijkheden >>

Hoe ons werk in korte tijd  radicaal verandert...

Van de een op de andere dag ziet de werkwereld er heel anders uit. Het Corona-virus dwingt ons anders met werk om te gaan en dit brengt grote uitdagingen met zich mee. Hoe zorgen we dat we de cultuur in stand houden? Hoe creëren we verbinding tussen de medewerkers? Wat vraagt deze situatie van ons leiderschap en hoe ben je veerkracht en kan je omgaan met verandering?

Al deze uitdaging en antwoorden hierop komen uitvoerig aan bod in de wereld van Remote Leiderschap en in de webinars van Arjen.

Webinars & Lezingen...

Inspiratie voor Medewerkers

-> Leer veerkrachtig om te gaan met tegenslagen en verandering.

-> Ontdek hoe succesvol samenwerken op afstand tot stand komt.

-> Creëer verbinding tussen de collega's en versterk de cultuur.

Inspiratie voor Managers

-> Creëer een succesvolle methode voor leidinggeven op afstand. 

-> Leer hoe leiders cultuur creëren in tijden van onzekerheid.

-> Ontdek de 6 principes van Remote Leiderschap.

Bekijk hier andere spreekonderwerpen

Verandering, Innovatie, Leiderschap, Werkgeluk

Boek 'Remote Leiderschap'

€ 20,-

Remote werken wordt meer en meer de norm. Remote Leiderschap is het boek dat gaat over effectief leidinggeven en cultuur bouwen en behouden op afstand.

Masterclass

€ 60,-

In 7 modules van 25 minuten wordt de wereld van leidinggeven en cultuur bouwen en behouden op afstand op een praktische en inspirerende manier gedeeld.

Webinar | Lezing

Op aanvraag

Hoe om te gaan met veranderingen, hoe blijf je op afstand met elkaar verbonden, hoe vernieuw je juist nu in organisaties en hoe bouw je met elkaar cultuur...?

werken op afstand

Werken op afstand vraagt iets van professionals. Hoe zorg je dat je als professional om kan gaan met verandering en toch je beste werk kan laten zien? De 4 V's van werken op afstand geven inzicht.


  • Van Waarde Zijn - Professionals willen zinvol werk doen en hun talenten gebruiken in werkzaamheden, in werken op afstand belangrijker dan ooit.
  • Vooruitgang - Maak de transformatie van voortgang naar vooruitgang en zorg dat alle professionals meedoen met vernieuwing in de organisatie.
  • Veerkracht - De mate van verandering neemt als maar toe in organisaties en professionals moeten leren veerkrachtig hiermee om te kunnen gaan.
  • Verbinding - Het grootste gemis van werken op afstand is gebrek aan contact tussen collega's maar verbinding op afstand is mogelijk.

LEidinggeven op afstand

Het werken op afstand betekent een grote uitdaging voor leidinggevenden. Hoe zorg je voor goede resultaten en dat professionals betrokken... 

  • Radicale Transparantie - Creëer duidelijkheid en eigenaarschap door zoveel mogelijk informatie en ontwikkelingen openbaar te maken.
  • Experimenteren - Maak de transformatie van voortgang naar vooruitgang en zorg dat alle professionals meedoen met vernieuwing
  • Meet Frequent - Zorg dat alle leiders de rol als coach omarmen en ondersteun hun door frequent te meten hoe professionals werk ervaren.
  • Output Gericht - Doordat professionals minder op kantoor werken is sturen op het 'hoe' niet meer mogelijk. Stuur op concrete resultaten.
  • Talent Gedreven - Professionals zijn gemotiveerder als ze werken vanuit talent, het belang van intrinsieke motivatie neemt nu toe.
  • Engage - Het grootste gemis van werken op afstand is gebrek aan contact tussen collega's maar verbinding op afstand is mogelijk.

Brigitte van Egmond

Drechtsteden (Gemeenten)

dit hadden we nodig!

Arjen verzorgde voor ons een webinar tijdens de Corona-crisis om medewerkers te inspireren, motiveren en te bedanken voor hun inzet. Het was bijzonder om te zien hoe Arjen op afstand 350 medewerkers omtoverde tot gelukkige werknemer.

Hij liet zien hoe we met ons werk om kunnen gaan in tijden van onzekerheid en bood concrete handvatten om het werk beter en leuker te maken.  Bij gebrek aan fysiek contact is dit een fantastisch middel, dat ons even weer samen bracht.