Toekomst van Werk

In 'Een Nieuwe Werkrealiteit'

Videotheek

Boekenkast

Een Nieuwe Werkrealiteit

In het hybride tijdperk is het meer dan ooit belangrijk om samen met collega's te ontdekken wat de beste manier van werken is.

Zet de
patiënt op 2

Goed zorgen voor patiënten begint met goed zorgen voor jezelf als zorgprofessional. Dit boek geeft inzicht in hoe dat te doen.

Zet je
leerlingen op 2

Werken in het onderwijs. Misschien wel de meest individuele teamsport die er is. Dit boek laat zien hoe je weer meer energie krijgt van je baan. 

Remote

Leiderschap

Hoe geef je effectief leiding aan teams op afstand in tijden van hybride werken. Dit boek geeft je de 6 principes daartoe.

Luister naar de podcast

Toekomst van Werk

Hoe ontstaat goed werkgeverschap, hoe bouw je een winnend team, hoe maak je verandering tot een succes? Op deze vragen probeert Arjen een antwoord te vinden met zijn podcast Toekomst van Werk. In deze podcast interviewt Arjen spraakmakende en inspirerende gasten die opvallen met hun organisatie. Met focus op leiderschap, organisatiecultuur en medewerkers creëeren zijn een winnende organisatie voor de toekomst.

Inspiratie bij jouw Organisatie of Congres?

Neem contact op...

Contactgegevens

Heb je interesse in een lezing? Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Normaliter binnen één dag. 

Op onderstaande manier kan je ons direct bereiken. Gezien de drukke agenda willen we je aanraden data van aanvragen zo snel mogelijk door te geven zodat er een optie in de agenda kan. 


Telefoon: 085 065 3167

E-mail: jenine@arjenbanach.nl


Of vind Arjen op Social Media