Video Aspect Ratio: 9:4

Dagvoorzitter

Interactief, Scherp & Humoristisch

Boek Arjen als dagvoorzitter >>

Dagvoorzitter

& Presentator

Wekelijks wordt Arjen Banach gevraagd om evenementen en congressen te leiden. Hij trekt heel Nederland door om het publiek van een event een fantatische ervaring te bezorgen. Als dagvoorzitter weet Arjen als geen ander een zaal te enthousiasmeren bij een evenement. Als dagvoorzitter bepaal je de sfeer van de dag en Arjen weet  hoe hij een zaal moet bespelen

Waarom kiezen voor Arjen Banach?

  • ... Weet de zaal als geen ander te betrekken
  • ... Brengt een gezonde dosis energie
  • ... Zorgt voor humor tijdens het event
  • ... Weet toehoorders te inspireren
  • ... Kent de juiste mix tussen inhoud en entertainment

Wat anderen zeggen...

Energie & Confrontatie

Arjen Banach brengt energie in de zaal. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer en durft daarnaast te confronteren op een manier waarop hij goed de aandacht vast weet te houden - het hele event lang - maar zonder dat het ongemakkelijk wordt en het publiek geboeid blijft. 

Emke Daniëls - 

HR Top 100

Professioneel & Enthousiast

Een professionele dagvoorzitter die met veel energie en enthousiasme sprekers en deelnemers meeneemt in het programma. En dat ondanks een voorbereidingstijd van slechts vier dagen! Het was erg plezierig om met Arjen te werken, graag tot een volgende keer.

Deborah van Eijk -

Brandweer Nederland

Kennis & Plezier

Voor de Employer Branding Summit van Recruiters United hebben we gekozen voor Arjen Banach als dagvoorzitter omdat zijn kennis en ambitie naadloos aansloten bij het thema van dit event. En dat was een goede keuze; met veel plezier met hem

samen gewerkt! 

Nicoline van Mulken - 

Recruiters United

Gevat & Balans

Een goede moderator weet een evenement op een gevatte, pro-actieve en bescheiden wijze te leiden. Hij stelt sprekers op hun gemak, grijpt in waar nodig en voegt extra waarde toe indien de situatie ernaar vraagt. Arjen Banach wist als geen ander een fantastische balans te vinden.

Kitty Lering - 

DutchBlend

Inspirerend & Dialoog

Tijdens HRM in de Zorg geeft Arjen Banach een frisse blik op de toekomstgericht zorgorganisatie. Hoe blijf je kwaliteit van zorg leveren in een snel veranderende wereld? Hij inspireert de 350 HR professionals en gaat in dialoog over hoe je een cultuur kunt creëren waarin veranderingen vanzelf ontstaan. Vol enthousiasme en energie!

 Joke Dielesen - 

CKC Seminars

Verbinding & Branding

Arjen Banach is het zeer goed gelukt als dagvoorzitter een variëteit aan onderwerpen met elkaar te verbinden en met zijn humor en energie het publiek te boeien tot het eind. Op geheel eigen wijze heeft Arjen positieve branding gegeven aan onze producten en diensten voor apotheken en onze organisatie in het geheel.  

 Freek Brouwer -

SBA

Spontaan & Charisma

Het is knap en indrukwekkend hoe Arjen zich in zo’n korte tijd inleest en inleeft in de visie van een bedrijf en dit ‘spontaan’ uitdraagt zonder dat je het idee als toehoorder krijgt dat het vooraf ingestudeerd is. Op het podium is Arjen Banach een persoon met natuurlijk charisma en vol energie. Motiverend voor de omgeving en meebewegend op alle niveau's.

 An Houthooft - 

Trivest Group

Visie & Kennis

Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en werkgeluk maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en medewerkers. Hij heeft ons met energie op weg geholpen onze strategie tot leven te brengen.

 Ria Schuurman - 

Cosis (zorg)

Arjen Banach als dagvoorzitter

Dagvoorzitter & Host

Arjen Banach als dagvoorzitter of host van je evenement of congres.

Moderator & Presentator

Arjen Banach als presentator en moderator van je evenement (met gasten).

Neemt vrijblijvend contact op!


Stuur hiernaast een bericht, laat je gegevens daarin achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om samen met jou te kijken of er een goede match is tussen jouw evenement of congres en Arjen als dagvoorzitter.

Ook als Arjen niet de juiste dagvoorzitter is, hij heeft een groot netwerk met collega-dagvoorzitters die hij zou kunnen aanraden. 

[gravityform id="1" title="false" description="false"]