Spreker, Trainer & Dagvoorzitter

Plenty of space for a smooth sub-title!

"Arjen houdt van zijn werk en dat straalt er vanaf."

Mijn naam is Arjen Banach en ik ben expert op het gebied van leiderschap, organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement. Als spreker, trainer en dagvoorzitter heb ik het geluk dat ik wekelijks op het podium mag staan om mensen door heel Nederland te inspireren en vermaken.

Naast mijn lezingen help ik organisaties van het bouwen van organisatiecultuur in de breedste zin van het woord. Mijn belangrijkste uitgangspunt hierbij is hoe je als organisatie energieker kan worden. Ik geloof dat energie de grondlegger is van geluk en succes. Als er energie in een organisatie zit, dan zijn medewerkers gelukkiger en productiever en worden resultaten sneller en beter behaald. Die organisaties die zich durven te focussen op hoe medewerkers betrokken en gelukkig te maken zullen zich de komende jaren echt gaan onderscheiden. 

Hoeveel energie zit er in jouw organisatie? Energie is de grootste voorspeller van succes!

Ondertussen ben ik ruim 8 jaar actief als spreker, trainer en schrijver op het gebied van leiderschap en positieve psychologie. In mijn opleiding miste ik destijds de nodige persoonlijke ontwikkeling en toen ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Sindsdien geef ik workshops, seminars door heel Nederland bij bedrijven en aan studenten, young-professionals en ondernemers. In mijn opdrachten heb ik een speciale passie voor zorg en onderwijs. De uitdagingen zijn enorm maar de bereidheid om te groeien ook, ik raak daar door geïnspireerd.

Arjen Banach is...

NLP-Master en Impactvolle spreker en trainer

Blogger en podcaster bij verschillende HR-platforms over organisatiecultuur

Singer-songwriter en cabaretier

Liefhebber van koken, reizen en sporten

Groot fan van The Cat Empire en La Pegatina

Mogelijkheden

Lezingen

Wekelijks staat Arjen op het podium bij organisaties door heel Nederland om te praten over leiderschap, verandermanagent en organisatiecultuur.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter weet Arjen als geen ander een zaal te enthousiasmeren bij een evenement. Houd rekening met een flinke dosis energie en inspiratie.

Podcast

Iedere twee weken komt er nieuwe aflevering online van de Energy That Works podcast. Arjen interviewt organisaties en professionals die opvalllen vanwege hun energie en cultuur.

Arjen Banach Foundation

Ik geloof in het mooier maken van de wereld. Dat we allemaal, op een bepaalde manier ons steentje kunnen bijdragen om het beter te maken voor de aarde en haar bewoners. Om die reden stel ik jaarlijks stel ik 10% van de winst van mijn bedrijf ter beschikking voor mensen die iets goed doen. Mensen die zelf ergens op een plek waar dat nodig is aan de slag gaan om het daar beter te maken. Vrijwilligers steun ik graag op die manier.

Heb je een project, ga je vrijwilligerswerk doen en kan je support gebruiken? Neem dan contact op!