arrow_drop_up arrow_drop_down

Spreker & Dagvoorzitter

"Cultuur in organisaties bepaalt succes van morgen"

Arjen Banach is spreker, dagvoorzitter en Chief Happiness Officer. Met zijn lezingen mag hij wekelijks op het podium staan om professionals door heel Nederland te inspireren en te activeren over de kunst van veranderen, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk.

De wereld verandert razendsnel, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Arjen heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortang maar op vooruitgang

Investeer in professionals; hun aanpassingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid bepaalt hoe succesvol een organisatie is in een snel veranderende wereld!

Arjen is geen hoogleraar of professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Voor een analytisch college managementfilosofie ben je bij Arjen aan het verkeerde adres. Arjen brengt veel energie. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Arjen laat inzien dat het anders kan, inspireert hoe dat moet en motiveert om het morgen ook echt in praktijk te brengen.

Met zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ en zijn artikelen geeft hij een inkijk bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen en jou uit te dagen te veranderen.

Arjen Banach is...

Spreker op gebied van veranderingen in organisaties, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk

Vooruitstrevend denker over toekomstgerichtheid van teams en organisaties

Een frisse blik op hoe innovatie jouw organisatie transformeert tot een winnaar

Vragensteller, ogen-opener en positive disrupter

NLP-Master en Impactvolle spreker

Lezingen

Wekelijks staat Arjen op het podium bij organisaties door heel Nederland om te praten over leiderschap, verandermanagent en organisatiecultuur.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter weet Arjen als geen ander een zaal te enthousiasmeren bij een evenement. Houd rekening met een flinke dosis energie en inspiratie.

Podcast 'Energie aan het Werk'

Iedere twee weken komt er nieuwe aflevering online van de Energie aan het Werk podcast. Arjen interviewt organisaties en professionals die opvalllen vanwege hun energie en cultuur.

Arjen Banach Foundation

Ik geloof in het mooier maken van de wereld. Dat we allemaal, op een bepaalde manier ons steentje kunnen bijdragen om het beter te maken voor de aarde en haar bewoners. Om die reden stel ik jaarlijks stel ik 10% van de winst van mijn bedrijf ter beschikking voor mensen die iets goed doen. Mensen die zelf ergens op een plek waar dat nodig is aan de slag gaan om het daar beter te maken. Vrijwilligers steun ik graag op die manier.

Heb je een project, ga je vrijwilligerswerk doen en kan je support gebruiken? Neem dan contact op!