Spreker & Organisatiefuturoloog

"Cultuur in organisaties bepaalt succes van morgen"

Arjen Banach is spreker en organisatiefuturoloog. Met zijn lezingen en webinars mag hij wekelijks professionals in binnen- en buitenland inspireren en activeren over werken en leidinggeven op afstand, verandering, innovatie, leiderschap en werkgeluk.

De wereld verandert razendsnel, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Arjen heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang

Investeer in professionals; hun aanpassingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid bepaalt hoe succesvol een organisatie is in een snel veranderende wereld!

Arjen is geen hoogleraar of professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Voor een analytisch college managementfilosofie ben je bij Arjen aan het verkeerde adres. Arjen brengt veel energie. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Arjen laat inzien dat het anders kan, inspireert hoe dat moet en motiveert om het morgen ook echt in praktijk te brengen.

Met zijn boeken Organisatievibe & Remote Leiderschap en podcast ‘Toekomst van Werk’  geeft hij een inkijk bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen.

Arjen Banach is...

Spreker op gebied van werken en leidinggeven op afstand, veranderingen in organisaties, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk

Vooruitstrevend denker over toekomstgerichtheid van teams en organisaties

Een frisse blik op hoe vernieuwing jouw organisatie transformeert tot een winnaar

Humor, energie én interactie

NLP-Master en Impactvolle spreker