arrow_drop_up arrow_drop_down

Spreker &Organisatiefuturloog

"Cultuur in organisaties bepaalt succes van morgen"

Arjen Banach is spreker en organisatiefuturoloog. Met zijn lezingen mag hij wekelijks op het podium staan om professionals door heel Nederland te inspireren en te activeren over verandering, innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

De wereld verandert razendsnel, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Arjen heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang

Investeer in professionals; hun aanpassingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid bepaalt hoe succesvol een organisatie is in een snel veranderende wereld!

Arjen is geen hoogleraar of professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Voor een analytisch college managementfilosofie ben je bij Arjen aan het verkeerde adres. Arjen brengt veel energie. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Arjen laat inzien dat het anders kan, inspireert hoe dat moet en motiveert om het morgen ook echt in praktijk te brengen.

Met zijn boek 'Organisatievibe' en podcast ‘Toekomst van Werk’ geeft hij een inkijk bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen.

Arjen Banach is...

Spreker op gebied van veranderingen in organisaties, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk

Vooruitstrevend denker over toekomstgerichtheid van teams en organisaties

Een frisse blik op hoe innovatie jouw organisatie transformeert tot een winnaar

Humor, energie én interactie

NLP-Master en Impactvolle spreker