arrow_drop_up arrow_drop_down

Spreker Arjen Banach

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. In zijn werkzaamheden is hij gefascineerd door energie in organisaties. Energie is de uitkomst van een inspirerende organisatiecultuur, waar ruimte is voor duurzame inzetbaarheid met bevlogen medewerkers en goed leiderschap. Daarnaast is energie het vertrekpunt van verandering en innovatie, om te kunnen winnen in de wereld van morgen.

Arjen Banach wordt veelal geboekt vanwege:
 • De hoge mate van interactie met de zaal.
 • De hoge energie en de humoristische anekdotes en experimenten.
 • Het gebruik van inspirerende praktijkvoorbeelden en cases.
 • De call-to-action om de inspiratie gelijk toe te passen.
 • De mogelijkheid voor een after-training om geactiveerd te blijven.

Lezing: Organisatie

van de Toekomst

Om een betekenisvolle rol te kunnen blijven spelen in de toekomst als organisatie moet worden ingezet op vooruitgang in plaats van voortgang. Vooruitgang is continu proces van experimenteren door alle professionals.

Thema's: Organisatiecultuur, Trendwatching

Lezing: De Kunst van het Boeien en Binden van Medewerkers

Ondanks de enorme technologische ontwikkelingen is succes van organisaties nog steeds het resultaat van mensen. Talent is schaarser en kieskeurig en dat maakt  een aantrekkelijke cultuur belangrijker dan ooit.

Thema's: Duurzame inzetbaarheid, Werkgeluk

Lezing: 

Voor de Verandering

Elke organisatie is bezig met veranderprocessen maar de kunst is om iedereen mee te krijgen. Veranderingen slagen pas als gedrag meeverandert. Waar moet je op letten om iedereen aan boord te krijgen.

Thema's: Verandermanagement, Leiderschap

Maatwerk als norm

Elke organisatie is anders en ik wil zo goed mogelijk aansluiten op de huidige situatie én wens van jouw team, bedrijf of congres. Als je contact opneemt kijken we samen hoe ik van waarde kan zijn voor een blijvend resultaat.

Lezing: Inspirerend Leiderschap

Management moet je krijgen maar leiderschap kan je pakken. Elke professional is in potentie een leider, kan initiatief nemen en inspireren. Hoe meer leiders de organisatie heeft, hoe beter de samenwerking met succes als gevolg.

Thema's: Leiderschap, Communicatie

Lezing: Werkplezier 

Energie is de grootste voorspeller van geluk en succes én heeft de grootste impact op het werkplezier. Hoe creëer je een cultuur waarin het bruist van de energie waardoor werkplezier een vanzelfsprekendheid wordt.

Thema's: Duurzame inzetbaarheid, werkgeluk

Workshop: Experimenteren

Een veranderende werkomgeving vraagt om initiatief en experimenteren. De beste oplossingen komen door aan de slag te gaan. In het denken zitten meer vragen, oplossingen komen door in beweging te komen.

Thema's: Creativiteit, Oplossingsvermogen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies Arjen Banach...

 • Voor een frisse blik op hoe verandering leidt tot winnende organisaties.
 • Voor een innovatieve kijk op hoe werk te organiseren en de rol van cultuur hierin.
 • Voor het doorbreken remmende factoren en durf om te experimenteren.
 • Voor een flinke dosis energie, humor en interactie.

Niet geschikt...

 1. Als professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen zonder praktische inslag.

 2. Voor een analytisch hoorcollege managementfilosofie met bijbehorende powerpoint van 100+ slides.

Energie & Humor

Bij ABN AMRO wilde ik een inspiratiemiddag organiseren voor leidinggevenden. Via via, kreeg ik de naam van Arjen Banach door en uiteindelijk zijn we met hem in zee gegaan voor een uur vol humor en energie gericht op 'het leven bij de bank' . De woorden; professioneel, grappig, ambitieus schieten me te binnen als ik aan Arjen denk.

Bianca Fernandez -

ABN AMRO

Visie op Leiderschap

Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en werkgeluk maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en medewerkers. Hij heeft ons met energie op weg geholpen onze strategie tot leven te brengen.

Ria Schuurman - 

Cosis (zorg) 

Interactie & Eye-openers

Tijdens onze ontbijtsessie voor bijna 100 HR professionals lukte het Arjen de ogen te openen waar het gaat om het belang van employer branding bij vooral de millennial. Met veel enthousiasme en interactie bracht hij een positieve energie in de zaal en door concrete voorbeelden te benoemen wist hij de bezoekers te inspireren.

Leon Klompstra - NDC Mediagroep 

Gevat & Pro-actief

Een goede moderator weet een evenement op een gevatte, pro-actieve en tegelijkertijd bescheiden wijze te leiden. Hij stelt sprekers op hun gemak, grijpt in waar nodig en voegt extra waarde toe indien de situatie ernaar vraagt. Het gaat om het vinden van de juiste balans en Arjen Banach wist als geen ander een fantastische balans te vinden.

Kitty Leering - 

DutchBlend 

Dynamisch & Plezier

Arjen Banach weet energie, dynamiek en content op een pakkende manier te verbinden. Tijdens zijn vermakelijke lezing zet zijn energiek attitude je aan tot een grote glimlach, tot een actieve houding om gelijk aan de slag te gaan met de materie en bovenal tot nadenken. Met veel plezier en interesse!

Jan Buitendijk - AstraZeneca

Inspirerend & Praktisch

Een inspirerend verhaal! Wat een super goeie leuke simpele voorbeelden om 'de wereld beter te maken'. Allemaal voorbeelden die ik ook weer kan gebruiken bij mijn werkzaamheden. Eigenlijk weet je het wel, maar als iemand het dan op zo'n leuke manier vertelt, word je toch weer wakker geschud.

Irene Mulder -

De Rotterdamse Zorg  

Teamontwikkeling

De sessie die begeleid werd door Arjen is een mooie en inspirerende manier om op een constructieve manier aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en die van het team waarin je samenwerkt. Tijdens de sessie hebben we onszelf én elkaar weer veel beter leren kennen. Een aanrader voor ieder team!

André Duijkers - 

Remind Learning

Multi-inzetbaar!

Ik heb Arjen zowel persoonlijk als zakelijk namens Stichting BusinessMatch leren kennen als inspirator. Arjen is op ontzettend veel vlakken inzetbaar: van spreker tot aan publieksvermaker. Hij weet het publiek altijd mee te krijgen en kan een ontzettende boost en goede vibe geven aan je evenement of activiteit!

Martin Schuitema - BusinessMatch