Inspirerend Spreker

Arjen Banach wordt veelal geboekt vanwege:
  • De hoge mate van interactie met de zaal.
  • Veel energie, humor én experimenten met het publiek.
  • Het gebruik van inspirerende praktijkvoorbeelden.
  • De praktische toepasbaarheid van de inhoud.

Spreek-onderwerpen 

Spreker AI / Kunstmatige Intelligentie

Hoe gaat AI onze manier van werken beïnvloeden en hoe omarmen we het?

Spreker Innovatie

Innoveren in de dagelijks praktijk, hoe werkt het, waar begin je en hoe wordt innovatie van iedereen?

Spreker Verandermanagement

Leer omgaan met verandering en hoe  veranderingen wél slagen. Hoe werkt gedragsverandering en gaan mensen mee?

Spreker Werkgeverschap

Wat is de kunst van het boeien en binden van talent in een krappe arbeidsmarkt?

Spreker Werkgeluk

Werkgeluk ontleed, wat is het concreet, hoe werkt het en waar begin je?

Spreker Duurzame Inzetbaarheid

Hoe blijft talent zich ontwikkelen en maximaal van waarde in een snel veranderde wereld?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Energie & Humor

Bij ABN AMRO hebben we een inspiratiemiddag georganiseerd voor leidinggevenden. We kregen de naam van Arjen Banach door en uiteindelijk zijn we met hem in zee gegaan voor een uur vol humor en energie gericht op 'het werken bij de bank' en hoe dit meer toekomstgericht te maken. De inzichten waren praktisch en toepasbaar en de sessie is zeer goed beoordeeld door de aanwezigen. Een echte aanrader!

Bianca Fernandez -

ABN AMRO

Visie op Leiderschap

Arjen geeft energie met zijn presentaties. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en werkgeluk maakte hij onze inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en de medewerkers. Hij heeft ons op deze manier met energie op weg geholpen onze strategie tot leven te brengen.

Ria Schuurman - 

Cosis (zorg) 

Prikkelend & Op Maat

Arjen heeft op enthousiaste wijze onze leidinggevenden meegenomen in een innovatieve organisatiecultuur. Met een zeer boeiende lezing, maar ook door een workshop waardoor de leidinggevenden met een persoonlijk concreet experiment naar huis gingen. Arjen had zich goed geïnformeerd over onze organisatie en wist enkele prikkelende voorbeelden waar het beter zou kunnen aan de aanwezigen mee te geven.

Peter Fens -  Achmea

Inspirerend & Frisse Blik 

Tijdens het jaarlijkse congres HRM in de Zorg geeft Arjen Banach met zijn keynote een frisse blik op de toekomstgerichte zorgorganisatie. Hoe blijf je kwaliteit van zorg leveren in een snel veranderende wereld? Hij inspireert de 350 HR professionals en gaat ook in dialoog over hoe je een organisatiecultuur kunt creëren waarin veranderingen vanzelf ontstaan. Vol enthousiasme en energie!

Joke Dielesen -

CKC Seminars 

Dynamisch & Activerend

Arjen Banach weet energie, dynamiek en content op een pakkende manier te verbinden. Tijdens zijn vermakelijke lezing zet zijn energiek attitude je aan tot een grote glimlach, tot een actieve houding om gelijk aan de slag te gaan met de materie en bovenal tot nadenken. Met veel plezier en interesse!

Jan Buitendijk - AstraZeneca

Inspirerend & Praktisch

Een inspirerend verhaal! Wat een super goeie leuke simpele voorbeelden om 'de wereld beter te maken'. Allemaal voorbeelden die ik ook weer kan gebruiken bij mijn werkzaamheden. Eigenlijk weet je het wel, maar als iemand het dan op zo'n leuke manier vertelt, word je toch weer wakker geschud.

Irene Mulder -

De Rotterdamse Zorg  

Motiverend & Inlevend

Het is indrukwekkend hoe Arjen zich in zo’n korte tijd inleeft in de visie van een bedrijf en dit ‘spontaan’ uitdraagt zonder dat je het idee als toehoorder krijgt dat het ingestudeerd is. Op het podium is Arjen een persoon met natuurlijk charisma en vol energie. Motiverend voor de omgeving en meebewegend op alle niveau's.

An Houthooft -

Trivest Group

Inhoudelijk & Creatief

Arjen heeft het event Futureproof zeker weten naar een hoger niveau getild, met cijfer 8,5. Niet alleen is hij een energieke en inhoudelijk sterke spreker, ook denkt hij graag mee over het programma. Zo kwam de Arjen beveel ik van harte aan, hij is vol humor, punctueel en creatief, kortom een zeer prettige partner om mee samen te werken.

Anne Weijs -

CultuurWerkt

Kies Arjen Banach...

  • Voor een frisse blik op hoe verandering leidt tot winnende organisaties.
  • Voor een innovatieve kijk op hoe werk te organiseren en de rol van cultuur hierin.
  • Voor het doorbreken van remmende factoren en durf om te experimenteren.
  • Voor een flinke dosis energie, humor en interactie.

Niet geschikt...

  1. Als professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen zonder praktische inslag.
  2. Voor een analytisch hoorcollege managementfilosofie met bijbehorende powerpoint van 100+ slides.