Luister --> Energie aan het Werk

Elke 2 weken verschijnt een nieuwe aflevering van de podcast Energie aan het Werk. Hierin interview ik spraakmakende en inspirerende professionals die opvallen met hun organisatie in hoe ze doen wat ze doen. Met focus op leiderschap, organisatiecultuur en medewerkers maken zij het verschil.

Tony's als marktleider dankzij organisatiecultuur en sterke missie

Tony's Chocolonely is sinds december 2017 marktleider in Nederland in chocoladeverkoop. Dit is echter geen doel van Tony's, zij streven naar 100% slaafvrije chocolade wereldwijd. Een aanstekelijke missie die samen met een zeer inspirerende organisatieculturen leidt tot een fantastische organisatie om te werken en om klant van te zijn.

Verhoog prestaties en werkplezier door te bewegen op het werk

Jacqueline de Kuijper en Eldridge Labinjo zijn beide talentvolle dansers. Bewegen (en dansen) is echter niet iets wat veel gebeurt bij organisaties en dat is zonde. Bewegen verhoogt productiviteit, creativiteit en vermindert stress en bovenal vergroot het het werkplezier. En het mooie is, je kan er heel eenvoudig mee beginnen. In deze podcast vertellen Jacqueline en Eldridge waarom bewegen zo belangrijk is en nemen ze je mee in hoe je dit vanaf morgen kan gaan toepassen bij jou op de werkvloer. Zij hebben al bij meerdere organisaties de professionals aan het dansen gekregen met alle positieve gevolgen vandien.

Arjen Banach bij jouw organisatie

Lezingen

Wekelijks staat Arjen op het podium bij organisaties door heel Nederland om te praten over leiderschap, verandermanagent en organisatiecultuur.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter weet Arjen als geen ander een zaal te enthousiasmeren bij een evenement. Houd rekening met een flinke dosis energie en inspiratie.