Promotiemateriaal Arjen Banach

De biografie en foto's (rechtenvrij) mogen worden gebruikt voor promotiedoeleinden rondom de samenwerking met Arjen Banach. Als er vragen zijn, neem dan contact op met jenine@arjenbanach.nl.

Biografie

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek 'Organisatievibe' over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Technische zaken

Projectiescherm, beamer, HDMI/VGA-aansluiting en headset-microfoon wanneer versterkt moet worden.

De presentatie/slides worden door Arjen bij grote voorkeur afgespeeld vanaf zijn laptop en dus niet vooraf opgestuurd. Er is dan namelijk geen mogelijkheid meer tot aanpassen wat soms wel wenselijk is. Uiteraard deelt Arjen de slides achteraf graag met het publiek. 

Arjen heeft geen voorkeur wat betreft opstelling van de zaal.
Arjen is op de dag zelf normaliter 45 minuten van te voren aanwezig op locatie (op drukke dagen kan dit soms afwijken en wordt dit gecommuniceerd).
Arjen rijdt elektrisch, mocht er een laadpaal beschikbaar zijn dan maakt hij daar graag gebruik van.