Inspirerende & Praktische Webinars

Succesvol Samenwerken op Afstand & Omgaan met Verandering

Hoe ons werk in korte tijd  radicaal verandert...

Van de een op de andere dag ziet de wereld er heel anders uit. Het Corona-virus dwingt ons anders met werk om te gaan en dit brengt grote uitdagingen met zich mee. In de eerste weken van quarantaine hebben organisaties hun handen vol gehad aan het kunnen continueren van de werkzaamheden, het instellen van processen om werken op afstand mogelijk te maken. 

Als de ergste crisis is bezworen komen er andere vragen ten aanzien van werken. Hoe zorgen we dat we de cultuur in stand houden? Hoe creëren we verbinding tussen de medewerkers? Wat vraagt deze situatie van ons leiderschap en hoe ben je veerkracht en kan je omgaan met verandering?

Al deze vragen komen uitvoerig aan bod in de webinars van Arjen Banach. Specifiek toegespitst op de uitdagingen die nu spelen in jouw organisatie.

De Webinars...

Webinar voor Medewerkers

-> Leer veerkrachtig om te gaan met tegenslagen en verandering.

-> Ontdek hoe succesvol samenwerken op afstand tot stand komt.

-> Creëer verbinding tussen de collega's en versterk de cultuur.

Webinar voor Managers

-> Creëer een succesvolle methode voor leidinggeven op afstand. 

-> Leer hoe leiders cultuur creëren in tijden van onzekerheid.

-> Ontdek de 6 principes van Remote Leiderschap.

Brigitte van Egmond

Drechtsteden (Gemeenten)

dit hadden we nodig!

Arjen verzorgde voor ons een webinar tijdens de Corona-crisis om medewerkers te inspireren, motiveren en te bedanken voor hun inzet. Het was bijzonder om te zien hoe Arjen op afstand 350 medewerkers omtoverde tot gelukkige werknemer.

Hij liet zien hoe we met ons werk om kunnen gaan in tijden van onzekerheid en bood concrete handvatten om het werk beter en leuker te maken.  Bij gebrek aan fysiek contact is dit een fantastisch middel, dat ons even weer samen bracht.